• écht duurzame stoffen: gots biologisch katoen
  • gratis verzending vanaf €55 Nederland & €65 België
  • <14h besteld = morgen in huis :)
  • zie contactpagina
  • écht duurzame stoffen: gots biologisch katoen
  • gratis verzending vanaf €55 Nederland & €65 België
  • <14h besteld = morgen in huis :)
  • zie contactpagina

Met Fabrilogy halen we Duitse kwaliteit en betaalbare biologische basisstoffen in huis. Alle stoffen hebben GOTS & Oekotex certificering en zijn gegarandeerd biologisch, zacht en kleurvast. Het productieproces voor het verven van de stoffen is zo ingericht dat het eerste kleurverlies bij het wassen in de fabriek in Duitsland reeds gebeurt. Dus wat je krijgt is ook wat je houdt!

Sinds 2011 produceert dit prachtige Finse merk GOTS & Oekotex gecertificeerde biologische stoffen vanuit haar eigen fabriek in Finland, waar hoge kwaliteit en ethische omgang met productiemedewerkers hoog in het vaandel staan.Het speelse ontwerp typeert designer Anniina Isokangas, en de unieke kleurstellingen van de stoffen zijn bijzonder. De creativiteit is grenzeloos en vrij van seizoensgebonden trends; het is uniek, tijdloos en herkenbaar in haar ontwerp en waarden. Dit merk spreekt jou aan als jij positief in het leven staat, niet altijd alles extreem serieus neemt en vreugde haalt uit het maken van originele creaties.

Elvelyckan Design is een familiebedrijf, gerund door 3 zussen en moeders die erg gepassioneerd zijn over topkwaliteit stoffen en speelse, trendy prints. Ze hebben duurzaamheid hoog in het vaandel want "alleen het beste is goed genoeg voor onze kleintjes" dus ook GOTS :)

Met hun mooie prints kan jij je creativiteit helemaal loslaten!

Lillestoff werd in 2010 opgericht om een wens voor jongens stoffen te combineren met een aanbod van ecologische en maatschappelijk verantwoord geproduceerde stoffen. Mooi design, eerlijk vervaardigd in een hoge kwaliteit, want je wilt altijd het beste voor je kind. Om deze reden worden alle stoffen gedrukt op GOTS-gecertificeerd katoen en met GOTS-gecertificeerde inkt.

JNY is een Zweeds kinderkledingmerk opgericht in 2005.Vanaf het allereerste begin lag hun focus op het ontwerpen en produceren van duurzame hoogwaardige kinderkleding. JNY vindt dat kinderen kinderen moeten zijn en geen kleine volwassenen. Daarom maken zij kleding voor kinderen die mooi, speels en met de grootste zorg zijn gemaakt.

Ongeacht het milieukeurmerk is de kledingindustrie een van 's werelds grootste vervuilers. Een ecolabel kledingstuk kopen is daarom een van de vele stappen om bij te dragen aan een verandering, maar er zijn er nog veel meer. Een kledingstuk dat lang kleur, vorm en functie behoudt, betekent een nog betere keuze. Duurzaamheid betekent voor JNY het maken van keuzes die altijd het beste betekenen voor onze kinderen en voor onze omgeving. Om aan deze waarden en hoge kwaliteitseisen te voldoen, vindt alle productie plaats in kleinere familiebedrijven. Dit stelt hen in staat om heel nauwlettend toe te zien of de werkomstandigheden overeenkomen met wetten, voorschriften, maar ook hun eigen, nog hogere eisen. Productie in Europa betekent ook aanzienlijk kortere vrachtroutes.JNY is erg trots dat alle katoenen stoffen sinds 2005 zijn gemaakt van GOTS ™ gecertificeerd biologisch katoen. Global Organic Textile Standard (GOTS ™) is een internationale certificering voor kleding en textiel die zowel sociale als milieueisen dekt. GOTS ™ heeft als doel het voor de consument gemakkelijker te maken om textielproducten te kiezen waarbij een algeheel perspectief is gekozen met betrekking tot zowel ecologische als sociale verantwoordelijkheid gedurende de hele productieperiode. De ketting bestaat uit verschillende stappen; teelt, plukken, voorbereiden en fabriceren van stoffen.

Merken