• écht duurzame stoffen: gots biologisch katoen
  • gratis verzending vanaf €55 Nederland & €65 België
  • <14h besteld = morgen in huis :)
  • zie contactpagina
  • écht duurzame stoffen: gots biologisch katoen
  • gratis verzending vanaf €55 Nederland & €65 België
  • <14h besteld = morgen in huis :)
  • zie contactpagina

CORONA MAATREGELEN

UPDATE - 15/12/2020 -

Lieve mensen,

Op dit moment verzend ik alle pakketjes, groot en klein, via PostNl. Dit omdat ik op deze manier een contactloze verzending kan doen.

In principe geldt dat een bestelling die jij vóór 14h plaatst, dezelfde dag verzonden wordt en de dag erop bij jou geleverd wordt. PostNL heeft het deze periode wel heel erg druk dus soms duurt het net een dagje langer.

Verzending in Nederland is op dit moment 6 euro voor alle pakketjes.

! Brievenbuspakketjes zijn helaas geen optie meer. PostNl is onvoldoende in staat om aflevering te garanderen, te veel pakketjes lopen lange vertraging op en raken te vaak verloren. Er is in dat geval geen vergoeding van hen, mij wordt wel de originele verzendkost berekend en ik moet op eigen kosten de oplossing naar mijn klanten regelen. Daarom heb ik helaas moeten besluiten dit niet meer aan te bieden. Bedankt voor je begrip!

Verzending naar België kost voortaan via PostNL 9 euro.

Bedankt voor jullie begrip en steun, ik waardeer het enorm!

Liefs, Kathleen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik doe zorgvuldig mijn best om je bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die je op werkdagen vóór 14h plaatst, worden dezelfde dag ingepakt en verzonden. Niet altijd lukt het echter om dit na te komen en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor pakketjes naar Nederland bedragen € 6,00 voor bestellingen onder de € 55,-Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelling van € 55,- De verzendkosten voor pakketjes naar België bedragen:€ 9,00 voor bestellingen onder de € 65,- Gratis verzending naar België vanaf een bestelling van € 65,-

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNl, welke je pakketje 's ochtends ophaalt na het inpakken. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen, maar over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden (NL & BE). Ben je niet thuis? Dan probeert de bezorger het bij je buren af te leveren. Als ook dat niet lukt dan wordt het netjes klaargelegd voor je bij een PostNl / Bpost pick up punt bij jou in de buurt.

Je kan tijdens de verzending je pakketje precies volgen (en eventueel het adres of aflevermoment aanpassen) via een track en trace link die je krijgt zodra je pakketje is ingepakt.

Woon je in Nederland en denk je dat je pakketje door de brievenbus past? Stuur me dan een berichtje, ik kijk het graag voor je na en help je dan verder.

Wil je liever alvast een stof reserveren en later laten versturen? Kies dan de optie "op afroep". Je betaalt voor de gekozen stof(fen), maar niet voor verzending. Als de totale waarde van al je orders samen €55 of meer is betaal je geen verzendkosten meer. Je kan zelf aangeven wanneer je pakketje verstuurd mag worden, voor meer informatie kan je mij een berichtje sturen.

Woon je in de buurt (regio Leiden/Bollenstreek)? Dan kan je op afspraak gratis komen afhalen in Voorhout. Ik vind het namelijk zonde om je pakketje via distributiecentra rond te sturen, dat transport is niet echt duurzaam.. Let op, de webwinkel heeft geen bezoekadres, op het moment van je afspraak kan je je pakketje aan de deur afhalen.