• écht duurzame stoffen: gots biologisch katoen
  • gratis verzending vanaf €55 België & €65 Nederland
  • <14h besteld, vandaag nog verzonden (op werkdagen)
  • zie contactpagina
  • écht duurzame stoffen: gots biologisch katoen
  • gratis verzending vanaf €55 België & €65 Nederland
  • <14h besteld, vandaag nog verzonden (op werkdagen)
  • zie contactpagina

Ik doe zorgvuldig mijn best om je bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die je op werkdagen vóór 14h plaatst, worden dezelfde dag ingepakt en verzonden. Niet altijd lukt het echter om dit na te komen en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Op woensdag worden geen bestellingen klaargemaakt of verstuurd.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor pakketjes binnen België bedragen:€ 5,50 voor bestellingen onder de € 55,- Gratis verzending naar België vanaf een bestelling van € 55,-De verzendkosten voor pakketjes naar Nederland bedragen € 6,00 voor bestellingen onder de € 65,-Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelling van € 65,-

Levering verloopt via de pakketbezorger van bpost. Het exacte bezorgmoment kan ik helaas niet garanderen, maar over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden (NL & BE). Ben je niet thuis? Dan probeert de bezorger het bij je buren af te leveren. Als ook dat niet lukt dan wordt het netjes klaargelegd voor je bij een pick up punt bij jou in de buurt.

Je kan tijdens de verzending je pakketje precies volgen via een track en trace link die je krijgt zodra je pakketje is ingepakt.

Wil je liever alvast een stof reserveren en later laten versturen? Kies dan de optie "op afroep". Je betaalt voor de gekozen stof(fen), maar niet voor verzending. Als de totale waarde van al je orders samen €55 (BE) / €65 (NL) of meer is betaal je geen verzendkosten meer. Je kan zelf aangeven wanneer je pakketje verstuurd mag worden, voor meer informatie kan je mij een berichtje sturen.

Woon je in de buurt (regio Gent/Oudenaarde)? Dan kan je op afspraak gratis komen afhalen in Nazareth. Ik vind het namelijk zonde om je pakketje via distributiecentra rond te sturen, dat transport is niet echt duurzaam.. Let op, de webwinkel heeft geen bezoekadres, op het moment van je afspraak kan je je pakketje aan de deur afhalen.

! Woon je niet in België of Nederland, dan kan je wel een bestelling plaatsen, maar je bestelling wordt enkel naar een adres in België of Nederland verstuurd.